Kvinder Blue Frame Sportsbriller

Navn: DARIAN
Model: 5020
Farve: skildpadde
Ramme pris: $ 16.95
Fragt: gratis fragt

Produktdetaljer

Navn: DARIAN

Model: 5020

Farve: skildpadde

Ramme pris: $ 16.95

Fragt: gratis fragt

Hjemmeside: https://www.wherelight.com/wl/GetInfo-1325.html


DARIAN er en Full Rim ramme til kvinder, som er lavet af Metal & Plastic.

De fleste metalrammer er lavet af Monel. Monel har en kobber- og nikkelbase og er et af de mest almindeligt anvendte metaller til rammeproduktion. Dette metal kan være korrosionsbestandigt, stærkt og let justeret. Den bevarer sin stabilitet og form i lange perioder.


Acetat er det mest almindelige materiale, der anvendes til rammeproduktion. Det har uendelige muligheder for farve, tekstur og mønstre. Det kan endda lamineres for at skabe gode visuelle effekter, og det kan bevare en højere glans. Acetat er let, så det er ofte valgt til sin alsidighed i farve såvel som for dens komfort. Acetat er lavet af bomuldsfibre og blødgørere.


Flere kunder viser venligst venligst nedenstående hjemmeside:

https://www.wherelight.com/wl/GetInfo-1666.html


图片 4_ 副本 .jpg-


Del fotos for at få rabat:

Alle vores kundes show vil få en kupon værd $ 5, den tilslutte email adresse er: service@mail-wherelight.com. Bemærk venligst at kuponen kun er gyldig inden for 60 dage.

Vi kan indsamle fotos af dit indlæg og relaterede kommentarer. Til tider kan vi bruge indholdet. Fx kan vi sætte det på facebook eller bruge dine billeder på vores hjemmeside. Hvis det ikke er tilladt, bedes du venligst kontakte os på forhånd. Mange tak.


图片1_副本.jpg


图片 3_ 副本 .jpg-

Undersøgelse