Kvinder Rose Golden Glasses

Navn: Balcher
Model: 92136
Ramme pris: $ 15.95
Farve: Andet skildpadde pink rød grøn sort

Produktdetaljer


Navn: Balcher

Model: 92136

Ramme pris: $ 15.95

Farve: Andet skildpadde pink rød grøn sort

Fragt: gratis fragt

Hjemmeside: https://www.wherelight.com/wl/GetInfo-1592.html


Beskrivelse:
fuld fælg designer stil ramme.
Balcher funktioner i sin kat øjenramme, hvilket er punktet at udtrykke charmen. Og det gør en af de bedste sælgere i Wherelight hjemmeside.
Velegnet til kvinder.
De er ret lette i vægt og lette at bære og vælge.

Nye produkter, kunde shopping oplevelse, iført billeder, så længe rabat oplysninger vil blive opdateret i vores Facebook: wherelight og hjemmeside på samme tid, så nye kunder kunne tage disse som reference for at få bedre kendskab til os. Velkommen til at være med i dag!

Kunde kommentarer: Loveeeeee mine briller, håber at prøve anden ny ramme næste gang.


图片 1_ 副本 .jpg-


Hvorfor vælge os?
På Wherelight er vi dedikeret til at tage vare på dine øjne. For at gøre det nemmere for folk at kunne købe fantastiske kvalitetsbriller til overkommelige priser, er vores forfølgelse. Dine øjne er dyrebare; hvilket betyder vinduerne til verden. Så vi forsøger altid at imødekomme vores kunders behov for briller ved at tilbyde dem højkvalitets briller med overkommelig pris.


图片 1_ 副本 .jpg-


图片 3_ 副本 .jpg-


Professionel viden:
Korrigerende linsers funktion tager billederne tilbage i nethinden. Og forskellige forskrifter har forskellige briller, de er specielt tilpasset af optometrist. Specifikationerne for de eksisterende briller kunne verificeres af linsemåler. Korrektionsbriller vil forbedre brugerens livskvalitet betydeligt. Ikke alene forbedrer de brugerens visuelle ekspertise, men kan også skære ned problemer, der skyldes øjenbelastning, der minder om hovedpine eller skævhed.

Undersøgelse