Kvinder blomst ramme briller

Navn: Helles
Model: FT0363
Ramme pris: $35,95
Farve: sort tortoise rød

Produktdetaljer

Navn: Helles

Model: FT0363

Ramme pris: $35,95

Farve: sort tortoise rød

Fragt: Gratis Fragt

Beskrivelse: halv fælg designer stil ramme, sammen med blomstermønster, gør dit ansigt mere levende.

Hjemmeside: https://www.wherelight.com/wl/GetInfo-1593.html


Efter mode, koncentrerer sig om den markedsudvikling, tilfredsstille kunderne, er insistere på salget og forbedre markedsføringen før salg og efter-salg service vores managementkoncept.

Brugerdefinerede bemærkninger: disse solbriller er så sød og recepten kom ud perfekt!!! Vil være at bestille mere snart ❤️❤️❤️.


图片1_副本.jpg


Hvad der gør os anderledes?
Vores højt uddannede medarbejdere og tekniske eksperter er altid der til at hjælpe dig med at vælge de rigtige briller til dig. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at spørge dem. Der er hundredvis af briller på vores websted. Uanset om du ønsker at vælge en via køn, stil, ramme bredde, materiale, linse type, har vi muligheder for dig. Hvis du vil have en briller til en særlig lejlighed, kan så vores salgs support hjælpe dig ved at give dig de rigtige valg.


图片1_副本.jpg


图片3_副本.jpg


Faglige kundskaber:
Læsebriller giver en normal briller, som kunne bringe tæt ved objekter i klar. Selv om de er let købt i apotek, dog for problemer som bygningsfejl og brydningsindeks, de er stadig ikke i stand til at løse det. For korrektion af begge øjne er recepten meget nødvendig fjernforbindelse til briller.

Undersøgelse