Kvinder sort og guldbriller

Navn: Andromache
Model: 97145
Farve: anden brun sort
Fragt: gratis fragt

Produktdetaljer

Navn: Andromache

Model: 97145

Farve: anden brun sort

Fragt: gratis fragt

Velegnet til kvinder

Hjemmeside: https://www.wherelight.com/wl/GetInfo-1261.html


Beskrivelse:

træ stil ramme plus med gyldne templer, og bløde næse puder giver behagelig slid erfaring.

Nye produkter, kunde shopping oplevelse, iført billeder, så længe rabat oplysninger vil blive opdateret i vores Facebook: wherelight og hjemmeside på samme tid, så nye kunder kunne tage disse som reference for at få bedre kendskab til os. Velkommen til at være med i dag!


Kunde kommentarer:

Jeg er ny til eyeglass verden og var bekymret over at bestille designerbriller online simpelthen fordi du ikke kan prøve dem og se, hvordan du ser ud. Jeg vidste heller ikke, hvordan kvaliteten af linserne og rammen ville vise sig siden ordren var online. Jeg gjorde nogle undersøgelser på din Facebook og så et par anmeldelser af wherelight kunder. Meget til min overraskelse, da min ramme og linser kom ind, overskred de mine forventninger. Rammen var velafbalanceret på bordpladen og på mit ansigt er jeg super imponeret over pasformen. Også linserne er perfekte ligesom wherelights krav! Jeg kan godt lide disse linser bedre end mit første sæt, som er næsten helt nyt fra en optisk butik. Jeg ville bestille igen, når jeg har brug for et nyt par.


图片 1_ 副本 .jpg-


Om os:
Velkommen til wherelight.com! Vi er en onlineforhandler, der giver vores kunder mere overkommelige muligheder for deres briller. Vores omfattende katalog af rammer er fashionable, trend indstilling, og lavet med den yderste kvalitet. Vi tror på vores produkter og står ved dem.
Vores motto er 'Fokus på værdi', hvilket er præcis det, vi gør!

Vores kundedrevne team af kundeservicerepræsentanter, producenter og teknikere er forpligtet til at give dig, kunden, den bedst mulige service, vi kan.
Her på wherelight.com sælger vi ikke almindelige briller. Hver af vores stilarter opfylder høje standarder for kvalitet, stil og holdbarhed. Vores rammer passer til din stil, dit udseende, dit budget og dine øjne! Når du handler hos os, får du de allerbedste rammer til en pris, der er noget andet.

Tag dig tid til at gennemse vores omfattende, omhyggeligt udvalgte samling. Vi er sikre på, at du finder et par (eller to ... eller tre!) For at supplere din personlige stil!
Vi stræber efter at tilbyde god kundeservice, skib produkter hurtigt og besvare spørgsmål inden for 24 timer. Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os via e-mail.
Tak fordi du har købt hos os


图片 1_ 副本 .jpg-


图片 3_ 副本 .jpg-


Korrigerende linser bruges til at korrigere brydningsfejl ved at bøje lyset ind i øjet for at lette virkningerne af tilstande som nærsynethed (nærsynethed), fremsynethed (hypermetropi) eller astigmatisme. Evnen til ens øjne til at rumme deres fokus på nær og fjern fokus ændrer sig over tid. En almindelig tilstand hos mennesker over fyrre år er presbyopi, som skyldes øjenets krystallinske linse, der taber elasticitet og gradvist reducerer linsens evne til at rumme (dvs. at fokusere på objekter tæt på øjet). Få mennesker har et par øjne, der viser nøjagtigt samme brydningsegenskaber; et øje kan have brug for en "stærkere" (dvs. mere refraherende) linse end den anden.


Undersøgelse