Kvinder Pink Transparent Aviator Briller

Navn: Relinda
Model: 5894
Farve: anden lyserød grøn hvid
Rammepris: $ 17,95
Fragt: gratis forsendelse

Produktdetaljer

Navn: Relinda

Model: 5894

Farve: anden lyserød grøn hvid

Rammepris: $ 17,95

Fragt: gratis forsendelse

Websted: https://www.wherelight.com/wl/GetInfo-1205.html


Beskrivelse:

Denne komplette ramme-stil konstrueret af en komfortbøjelig propioneret plastik giver enestående holdbarhed og slankt godt look

Faste næsepuder med gennemtænkt skulpturelle linjer og flex-core templer, sikrer, at disse briller giver en fremragende pasform til heldags komfort

Fås i et sortiment af moderigtige nuancer med detaljerede modeloplysninger langs hvert tempel

Kom i en beskyttende bæretaske med et lys, der er rengjort


Viden om sfære:

Udtrykket "sfære" kommer fra linsens rene matematik. Linser henter deres magt fra incurved overflader. En sfærisk linse har konstant krumning i hver retning vinkelret på den optiske akse. Kugleformede linser måler tilstrækkelig korrektion, når nogen ikke har astigmatisme. For at korrigere for astigmatisme angiver elementerne "cylinder" og "akse" imidlertid en valgt linse er helt forskellig fra en linse sammensat af strengt sfæriske overflader.


Flere kunder viser. Klik på hjemmesiden herunder:

https://www.wherelight.com/wl/GetInfo-1666.html


图片 4_ 副本 .jpg-


Del fotos for at få rabat :

Alle vores kunders show får en kupon til en værdi af $ 5, forbindelses-e-mail-adressen er : service@mail-wherelight.com. Bemærk, at kuponen kun er gyldig inden for 60 dage.

Vi kan muligvis indsamle fotos af dit indlæg og relaterede kommentarer. Nogle gange bruger vi muligvis indholdet. F.eks. Kan vi placere det på facebook eller bruge dine fotos på vores websted. Hvis det ikke er tilladt, så fortæl os det på forhånd. Mange tak.


内部.jpg

Undersøgelse