Hvorfor bliver evalueringen af halvfargede briller højere og højere?

- Jul 19, 2018-

Normalt er det første, der kommer op med rambriller, at linserne er lavet af forskellige materialer og indpakket i forskellige former, men i virkeligheden er halvfelglas også en slags rammebriller. Egenskaberne ved de halvridsede briller er, at hele rammen består af linser, templer og bjælker, og i de senere år har halvfargeglas også været favoriseret af forbrugerne.

Så hvorfor halvfeltsbriller kan få meget ros efter lanceringen, konkluderede Xiaobian, at fordelene ved halvfelglas omfatter følgende:

Den første og anden ramme briller har lettere og mere fashionable funktioner end de indrammede briller (fuld frame). Og fordi halvfælgbrillerne ikke har en fuld ramme, er de lettere og mere behagelige at bære, hvilket er mere effektivt til at lindre undertrykkelsen af rammen til næsebroen; samtidig giver brugeren en fremragende udsigt.

Det andet og halvfargede glas er velegnet til flere typer ansigtstyper, som let kan blandes og forbedrer den overordnede form af bæreren. Der er ingen mismatch i ukorrekt udvælgelse, og det er ikke så nemt at tage fat på brugerens eget rampelys som de indrammede briller.

For det tredje er mærkeets halvfælgbriller mere omtanke i design. Halvfelglasdesign har altid en "modekvalitet", især for mænd og kvinder på arbejdspladsen, til de smukke og kølige punkter.

Faktisk har halvdelen af brillerne ikke kun sine fordele, men også nogle bemærkelsesværdige iført spørgsmål, som f.eks. At forsøge ikke at bære halvfargede briller til intens sport for at undgå linseskader på øjnene; højere grad myopi patienter Det er bedst ikke at bære halve randbriller.