Hvilket er bedre til halv-rim briller og fuld-frame briller?

- Jul 19, 2018-

halvfelt briller er ok? Med flere og flere mennesker iført briller bliver mange sammenkæmmet med en hel ramme eller en halv ramme, når parring briller.

Faktisk bør det siges, at den fulde ramme briller ramme og halv-rim briller ramme har deres egne fordele og ulemper.

halv-rim briller

Halvrammebillederammen er mellem fuldrammen og rammeløs. Det er lettere og mere stabilt, hvilket fremhæver modefølelsen. Det har både visdom af forretningseliten og den naturlige og brugervenlige affinitet.

Det er egnet til at bære en bred vifte af lejligheder, forretningsmøder, afslappede lejligheder, sammenkomster kan bæres, stilfuldt og roligt, den nuværende livskvalitet.

Fuld frame briller

Rammen med fuldrammeglas er en type ramme, der er mere almindeligt anvendt i dag. Det er kendetegnet ved fasthed, let indstilling og stærk hårdhed.

Rammen i fuldrammeglas er for det meste lavet af pladematerialer. Stilen er sporty og moderigtigt. Den er jaget af de unge i dag. Stilene er forskellige, farverne er rige, og tykkelsen af nogle linser kan dækkes, og udseendet er meget godt.

Det er svært at sige, at disse to rammer er bedre, afhængigt af personlige præferencer og vaner.

Påmindelse: Nogle dele af halvrammen kan ikke dække linsen. Hvis graden er høj, bliver linsen tykkere, når den behandles, og tykkelsen af den halve ramse linse ses direkte, hvilket vil påvirke udseendet.

Når rammen er fuld, dækker spejlringen en del af objektivets tykkelse, så den faktiske tykkelse af objektivet ikke er synlig for omverdenen, og udseendet er meget bedre.

Det samme briller materiale, halvramme briller vil være lettere, synsfeltet bliver mere åbent, hvis graden ikke er høj, kan du prøve briller som den nederste halvdel af rammen, det bliver mere raffineret.

Generelt vil disse to typer rammer se godt ud, så længe de matcher deres temperament.