Hvad er forskellen mellem halvfargede briller og fuldt indrammede briller?

- Jul 19, 2018-

Hvis du bærer en fuldrammeglasramme, er det nogle gange et par mere temperament halvfelt glasramme et godt valg. Men vi skal vide, at selvom halvfeltsbrillestellet kun er en halv ramme mindre end rammen med fuld frame briller, er der stadig mange skjulte problemer involveret. Lad os tale om det.

Sammenlignet med fuldramsbrillerne har halvfargeglasene et bredere synsfelt. Jeg tror, at mange mennesker, der bærer halvrammen og fuldrammens briller, vil have en dyb forståelse. Fordi den nedre halvdel af brillerne ikke er indrammet, så når vi er i tingene, når du ser ned, bliver synsfeltet bredere. I modsætning til fuldramsbrillerne, når du ser ned, blokeres synlinien af den nederste halvdel af rammen, hvilket er meget ubelejligt. halvfelt briller er mindre materiale og lettere, hvilket kan reducere brillernes vægt og reducere trykket på bærers næse. halvfelt glas er lettere at rengøre og vedligeholde. Vi bliver ofte stumpet af linsens støv i fuldramsbrillerne og det fine støv i rammen, og hvis vi blindt renser partiklerne, vil det uundgåeligt beskadige linsen og halvfelglasserne, men lad ikke folk bekymre sig for meget om dette problem.

Faktisk har halvdelen af brillerne ikke kun sine fordele, men også nogle bemærkelsesværdige iført spørgsmål, som f.eks. At forsøge ikke at bære halvfargede briller til intens sport for at undgå linseskader på øjnene; højere grad myopi patienter Brug ikke halvfelglas.