Hvad er fordele og ulemper ved kvinder Rimløse briller sammenlignet med indrammede briller?

- Jul 19, 2018-

I dag er brillerne, der kan ses på gaden, næsten indrammede briller, fordi de indrammede briller er mere i overensstemmelse med offentlighedens behov. Tværtimod er antallet af slidte kvinder med glatløse farver meget mindre, men kvinderne har også enestående fordele, så de tegner sig for 40% af markedet i Europa og Amerika, hvoraf de fleste er modetrends. en familie. Så hvad er fordele og ulemper ved kvinder rimløse briller sammenlignet med indrammede briller?

Hvis du bruger kvinder med rimløse briller, er den mest intuitive fordel at synsfeltet er mere åbent, og næsebroen er mere afslappet. Der er også kvinder firkantfrie briller, der ikke dækker for mange ansigter, og bærerens egen stil og temperament bliver mere realistisk, og integrationen med det overordnede udseende er perfekt. Brugeren kan også være mere egnet i matchende kostumer. Fleksibel og afslappet. Derudover er kvinderne rimløse briller mere trendy og farverige. Imidlertid er kvindeløse briller kun egnet til lavt blodtryk, fordi den tyndere linse kan reducere trykket på næsebroen kraftigt, og hvis graden er for høj, vil linsens kant sammenlignes, hvilket ikke kun vil øge vægten, men også gøre ansigtet udseende Det er endnu mere oppustet.

Manglen på kvinder rimløse briller er, at livet bliver kortere, hovedsageligt fordi skruerne er lette at løsne ved hulene, og fordi der ikke er nogen ramme til at pakke linsen, er linsens kant let beskadiget af skarpe genstande, så når du lægger kvinder rimless briller Det er bedst at sætte det i brilletasken. Hertil kommer, at kvinder med rimløse briller også let deformeres under påvirkning af ekstern kraft, så man bør være opmærksom på beskyttelsen af brillerne i livet for at forhindre linserne i at blive ridset og beskadiget i livet.

Forskellen mellem kvinder rimless briller og indrammede briller er indlysende. Fra ovenstående kan vi vide, at charmen hos kvinder med rimløse briller har højere krav til brugeren, og bæreren har brug for en mere omfattende forståelse af beskyttelsen af kvinder med rimløse briller. Derfor er det meget vigtigt at vælge forskellige glasarter efter dine egne behov.