Tuning efter uindfattede briller

- Jul 19, 2018-

Efter de uindfattede briller er indlæst, det generelle udseende reguleres, og derefter objektivet er tilpasset ansigt af bæreren. Undgå at justere positionen stansning, når du justerer. Prøv at bruge to justere tænger til at justere fælles. Om nødvendigt fjernes skue linse.

Hvis to brilleglas ikke er i en linje, først tjekke hvis skruerne er hurtig. Hvis det er hurtigt, kontrollere, om der er nogen fordrejning på broen af næsen. Bruge næse bro til twist broen og twist glassene i en linje.

Når rammeløse rammen øger ramme bredden, hvis ramme bredden er for lille på grund af den lille spejl vinkel, næse bro bør justeres først, og derefter den eksterne åbning vinkel bør justeres. Når brillerne er placeret på bordet, kan ikke templerne falde på bordet samtidig. Først løsne skruerne på glassene, og derefter justere templer til parallel position, og spænde skruerne.

Ansigt justering med uindfattede briller

1. kontrollere udseendet af de nyligt udstyret uindfattede briller først, og opfylder de tekniske krav.

2. derefter iagttage typen af ansigtet af optiker, som højden af næsen, hvorvidt øjenbrynene er symmetrisk, højden af ørerne, og bredden af ansigtet.

3. retssag slid, under retssagen slid skal finde ubehag, ifølge ansigt af optiker til at matche.

Det første skridt er at justere bredden og bredden af de to templer til at matche den og bredde i ansigtet.

Det andet skridt er at justere højden på næse puder til at matche broen på næsen. Det er tilrådeligt at forlade den nedre side af briller et par millimeter væk fra ansigtet.

I det tredje trin, er længden af templet justeret svarer til afstanden fra øjet til øret.

I det fjerde skridt, nogle af Optikere har en særlig ansigtsform, ene øre lænede sig frem, ene øre er bag, ene øjenbryn er høj, og ene øjenbryn er lav og asymmetrien bør justeres efter behov, men det er nødvendigt at forklare situationen til optikeren. .

Forholdsregler

1. når stansning briller er matchet, hvis glassene er relativt høj kvalitet, gør ikke hårdt justeringer. Når du har brug at løsne skruerne, løsne skruerne. Når du har brug at fjerne linsen, fjerne linsen.

2. Når kalibreringen er afsluttet, skal du kontrollere, om de to objektiver er løs. Bruge ærmet til at stramme skruerne.

For at fortælle optikeren, bære briller med begge hænder for at undgå deformering rammen og briste linsen.

3. Når gnide linsen, klemme den linse side i hånden, ikke klemme rammen for at forhindre, at skruen løsne.