Tips til køb af kvinder Rimløse briller

- Jul 19, 2018-

Det har kvinder rimless briller. Du skal være forsigtig

1. Kvinder med rimløse briller bør omhyggeligt bæres og beskyttes korrekt. Pas på ikke at falde væk fra jorden, når du bruger den. Pas på ikke at ridse linsen, når du gnider den. Husk at tage af brillerne før du går i seng.

2. Fordi linsen ikke understøttes af rammen, vil den komme i kontakt med linsen direkte, når den placeres på hårde genstande, hvilket er let at forårsage linsens slitage. Desuden vil kraften i tilfælde af rotation eller vridning direkte påvirke linsen, så når kraften er for stor, er det let at forårsage skade på linsen. På samme tid må du ikke tvinge væk fra rammen, ellers er skruen fikseringen let at bryde.

3. Efter at have iført kvinder rimløse briller i et stykke tid, kan skruerne ved hullet løsne. Under ledelse af fagfolk skal personer, der bærer briller, bruge skruetrækkere til at reparere plastikkirurgi eller sende dem til glasbranchen til reparation. Lang tid er ikke helt let at deformere, alvorlig tid påvirker visionen.

Du har ikke købt kvinder rimless briller, du skal vide

1. Hvis graden er lav, er det bedre at vælge kvinder rimløse briller med større linsestørrelse. Harpikslinserne er hårde, men jo sværere de er, jo mere sprøde de er, og jo mindre de er, desto mere sandsynligt er de at knække.

2. Hvis graden er høj, er linsen forholdsvis tyk. I dette tilfælde er det bedre at vælge linsens mindre størrelse, hvilket kan reducere brydningsstyrken og forbedre den omgivende deformation og forvrængning.