The Women Rimless Glasses er en type briller

- Jul 19, 2018-

Kvinderne, der er glattebriller, er en type briller, fordi de ikke understøttes af rammen på linsens periferi, men rammen uden rammen støttes direkte af templerne på begge sider, så det kaldes kvinder, firkantfrie briller. Kvinderne med rimløse briller er hovedsageligt velegnede til de fleste ansigtsformer, som f.eks. Et ansigtsformet rundt ansigt, et melonflade og et firkantet ansigt. Bemærk: Hvis graden af brillerne er for høj, er det ikke tilrådeligt at bære kvinder med rimløse briller. Fordi graden er for høj, vil linsen blive tykkere korrekt, således at kvindernes rynkefri briller vil blive opustet.

Rammeløse modebriller er primært egnede til de fleste ansigtsformer, såsom ansigtrunde, melonflade, firkantet ansigt.

fordel

Stilen af kvinder rimless briller er mere fashionable, rige i farve, behagelig at bære, i høj grad lindrer trykket på næsen og øjnens bro, og fordi der ikke er rammebegrænsning, er brugerens synsfelt også bredere, så det er begunstiget af unge briller.

Ulempe

Efter at have båret ramspejlet i et stykke tid vil manglen på skønhed i USA blive afsløret - skruerne i hullet er lette at tabe, bæreren bør altid tilføje eftersalgsservice - stram skruerne; Butikken vil lide immaterielle tab - kvalitet og omdømme påvirkes. Og fordi der ikke er nogen understøtningsstøtte, når brillerne er placeret på det hårde objekt, vil de straks kontakte linsen, hvilket let vil medføre, at linsen bærer. Når rotationen eller torsionen påføres, vil kraften også fungere direkte på linsen, så når kraften er Når den er for stor, er det let at forårsage skade på linsen.