Nogle Erfaringer I Rimløse Briller

- Jul 19, 2018-

De rimløse briller er ikke begrænset af rammen, og det brede synsfelt, det smukke udseende og den lette vægt favoriseres af brillerfamilien. Men efter at have påført de rimløse briller i et stykke tid, vil manglen på skønhed afsløres - skruerne på støbningshullerne er lette at tabe, og bærerne bør ofte tilføje eftersalgsservice - stramme skruerne; Butikken vil lide immaterielle tab - kvalitet og omdømme indflydelse. Faktisk er dette problem godt løst. Når du lægger større vægt på beslaget, kan du fjerne problemerne.

1. Vær opmærksom, når du er nede.

Der er normalt to typer firkantede briller, den ene er det yderste spejl, det vil sige metalbjælken i spejlebjælken og templet er placeret på forsiden af linsen; den anden er det indre spejl, det vil sige metalhullet i spejlebjælken og templet er placeret på linsens bagside. Slibelinsen skal have en vis vægt, når den er omvendt. Uanset om det er et eksternt spejl eller et internt spejl, skal du først bruge en markør til at pege på stanspunktet. Når kanten er omvendt, skal du bare røre ved linsen med rammen og templets albue. Hvis du har mere end en side, bør området ikke overstige metaldækket. Når de andre dele er omvendt, gnid forsigtigt nogle af dem. Linsens kant er ikke skarp. Det bør ikke være for tungt. Ellers vil det forstyrre det reflekterede lys og påvirke udseendet. .

2. Vær opmærksom ved stansning af huller.

Når den omvendte kant er ændret, skal du sammenligne stanspunktet med eller uden skiftet, og derefter klikke på stanspunktet igen. Det er bedst at bruge bænkboringen. Ved stansning af det yderste spejl skal det laves indad fra linsens ydre overflade og skråstilles let mod det optiske center, så overfladen af møtrikken kommer i kontakt med linsens indre overflade. Når hulpositionen er let justeret ved den indledende installation, kan pladen og rammen være tæt forbundet, og skruen er ikke let at løsne. Det indre spejl stanses udad fra positioneringspunktet på linsens indre overflade, og siden er let tilbøjelig til det optiske center. Nogle kunder kan godt lide at bruge spejlstrålen og templet i A-rammen, og brug derefter B-rammen, kombinationen af de to. Vi ved, at hver type briller, der er designet af fabrikanten, betragtes ud fra det overordnede perspektiv, og kombinationen af de to under spejle øger monteringsevnen. For at sikre, at skønheden ikke går tabt efter montering, skal spejlbjælkens hulposition betragtes som den første i beslaget. For at sikre symmetrien og balancen i den øverste del af venstre og højre stykker, når hullets hulposition bestemmes, er venstre og højre ben lukket og klemt, og bunkehovedet er stanset. Bøj til linsen (det indre spejl er under linsen), efter at balancen er korrekt, skal du bruge markøren til at rydde hulpositionen (skal have en assistent til at samarbejde), slå hullet. Antallet af gange, som kombinationsbrillerne er monteret, kan hjælpe kunden med at designe en anden type film i henhold til deres personlige præferencer. Monteringen er altid i tankerne, og kundens særlige krav kan realiseres.

3. Vær opmærksom på skruerne.

Næseskruens længde skal vælges for at være kortere end linsens indre overflade. Det indre spejl bør ikke polstres på linsens ydre overflade. Harpikspladen har en vis elasticitet. Efter at de fire skruemøtrikker er installeret, er templerne lukket. Efter justering af justeringsbalancen skal du ikke skynde for at stramme, finjustere balancen og derefter stramme. Nødder. Efter formning, tryk let 502 lim på møtrikken, og tør derefter den, så er du færdig. Denne metode med rimløse briller har den virkning at have på tre år uden at løsne.