Hvordan man vælger solbriller uden at beskadige dine øjne

- Jul 20, 2018-

Skønheden i hjertet er der, naturligvis, nærsynethed kan også bære solbriller! Så hvordan kan du vælge solbriller for nærsynethed? Polariserede solbriller eller nærsynethed solbriller? Er det iført et par solbriller på nærsynethed briller, eller er det udstyret med et par solbriller med nærsynethed?

Nærsynethed valg solbriller skal overveje dioptri briller. Det er nemt at vælge et par solbriller i nærsynethed briller, men linserne er tunge og dobbeltlags linser er besværlige. De er nemme at skifte eller falde af under anstrengende motion. Med et par solbriller med nærsynethed er fordelen at det er lettere, mere smuk og nem at lave.

Om dybde af farve

Tonere med for lys en farve filter har en lille virkning; farven er for mørkt til at påvirke vision. Ms. Ye mener, at brune, grå og mørk grøn farve er moderat. Deres filtrering effekt er bedre, og kulisserne set efter iført spejlet vil kun blive formørket uden betydelige farveforskel.

Udseende inspektion

Ud over linsen kan ikke blive ridset, urenheder, bobler, striber, Amy's lady skal være opmærksom på anti-UVA, UVB og CE-mærker på spejl eller tag for at forhindre UV.

Behagelig at bære

Når du køber solbriller, ikke følger udviklingen, men også vælge størrelsen og krumning af briller efter dit ansigt. Desuden, når du prøver på det, nødt du stadig til at se, om du har en følelse af svimmelhed. Graden af dialyse er ikke højt, og det er bedre at have en polariserende funktion.