Den nemmeste måde at skelne polariserede solbriller på

- Jul 20, 2018-

Der er mange produkter på markedet, der flaunt banneret af polariserede solbriller, men vi kan ikke hurtigt identificere om solbriller er polariserede, især for bilister, det er vigtigere at have et par polariserede solbriller. Xiaobian at lære dig et par tricks, hurtigt identificere polariserede solbriller!

1. Den enkleste metode: Stak to polariserede linser lodret, og linsen vises uigennemsigtig.

Årsag: Polarisatorlinsen er specielt designet til at tillade, at kun parallelt lys passerer linsen, og det meste af lyset er blokeret, når de to linser er stablet lodret. Når du køber, så længe som en simpel operation, kan du straks kende ægtheden og det gode eller dårlige ved produktet.

2, brugen af flydende krystaldisplay: brillerne vandret vender mod skærmen, så ændres linsen ikke, og drej brillerne med uret op til 45 ° vinkel, se farven på linsen bliver mørkere og vend derefter tilbage til normal er det polariserede lys Linsen, hvis den ikke ændrer sig alligevel, er ikke en polarisator.

3, ved hjælp af mobiltelefoner til at identificere polariserede solbriller: så længe brillerne står over for telefonens skærm vandret, ændres linsen ikke, så drej brillerne med uret op til 45 ° vinkel, se farven på linsen bliver dybere, så vend tilbage til normal, dette er den polariserede linse. Hvis der ikke er nogen ændring uanset rotationen, så er brilleglasset ikke en polarisator. Det er værd at bemærke, at polarisatorer med specielle funktioner ikke er indlysende, når de tester polariseret lys, f.eks. Natkørselsspejle (polarisatorer).

Den praktiske mobiltelefon skærm ligner LCD-skærmen, fordi polariserede solbriller er fremstillet i overensstemmelse med polariseringsprincippet, hvilket effektivt eliminerer og filtrerer ud det spredte lys i strålen, så lyset kan sættes i det visuelle billede af øjet på sporets spor. Gør visionen klar og naturlig.

Lyset fra mobiltelefonens skærm er også i en særlig retning. Når linsen med polariserede solbriller vender mod den relativt lyse mobiltelefon skærm, vil solbrillerne ændre sig med vinklen, og lys og mørk vil ændre sig. Det er, som vinklen ændres, nogle gange vil mobiltelefonens lys passere, og sommetider filtreres filtret. Ud over fænomenet med flimring vil almindelige solbriller ikke.