Reglerne for valg af børns solbriller

- Jul 20, 2018-

Regel 1: Brug solbriller i mere end 6 måneder

Det er svært i 0-6 måneder for babyer at finde passende solbriller. For babyer under 6 måneder er den vigtigste metode til solbeskyttelse ikke at gå ud ved middagstid i solen og bruge tøj til at skygge. Selvom American Academy of Pediatrics AAP mener, at denne aldersgruppe også kan bruge et lille udvalg af baby solcreme (ansigt, ryg osv.) Med en SPF større end 15. Men det vigtigste er de to første.

For børn over 6 måneder bør solcreme og solbriller være et regelmæssigt produkt ud over de tidligere anbefalinger.

Regel 2, mens isolering af UVA og UVB, tæt på 100%

Det, der gør firetøjsfesten lykkeligt, er, at almindelige briller er en slags øjenværn: vindtæt, antisegrå og anti-ultraviolet, men almindelige briller er ikke nok til UV-beskyttelse. Derfor er vi nødt til at købe specialiserede solbriller.

American Academy of Pediatrics mener, at beskyttelsen af børns solbriller er mindst 97%, men de fleste af de regelmæssige børns solbriller på markedet kan opnå næsten 100% beskyttelse. Det skal bemærkes, at det er muligt at identificere UV stråler, der er både UVA og UVB. Beskyttelsesevnen er meget vigtig, og det er bedre at bære solbriller uden brug.

Regel 3, ved hjælp af et dråbevist materiale, ingen små vedhæftede filer

Sikkerhed er kernen i eventuelle babyprodukter. Nøglen til sikkerheden ved solbriller er at undgå at bryde, ellers kan de brudte linser blive ridset eller slugt af barnet. På samme måde bør der også nævnes nogle sikkerhedsretningslinjer for andre børns produkter: Smykker, der er lette at falde af, kan forårsage kvælning, og ukorrekte lanyards kan medføre, at nakken ombrydes.

Regel 4, Komfort >>>> Smuk

At bære smukke solbriller gør babyen meget attraktiv, men i forhold til mode og skønhed er komforten vigtigere. Berøringen er god, det bløde tempelmateriale, templets bagside kan hjælpe med at justere elastikken osv. Det kan gøre din baby mere komfortabel og mere komfortabel med solbriller.

Regel 5, den rigtige størrelse

Dækbilledet er forkert. Når det gælder alder, er børns solbriller af samme mærke generelt opdelt i tre eller fire aldersgrupper, såsom 0-2 år, 2-7 år og 8-12 år. Du kan også se på nogle mere detaljerede figurer, såsom linsestørrelse og objektivbredde.

Regel 6, lad børnene deltage i valget

Hvis der er forhold, anbefales det at tage børnene til den fysiske brillerbutik for at vælge solbriller, så barnet til at vælge deres egne solbriller reducerer deres mentalitet efter konflikten. Endnu vigtigere, dette giver dig mulighed for at vælge de produkter, der gør din baby behagelig og den rigtige størrelse.

Regel 7, vedholdenhed og bly som eksempel

Den største potentielle risiko for solbriller er, at børn ikke kan lide at bære dem. Dette kan være en af grundene til, at mange optiske butikker og producenter ikke er villige til at lave solbriller fra 0-2 år. Men forældre bør være klar over, at solbriller er nøglepanslen for at beskytte børns øjne mod UV-stråler, hvilket er meget vigtigere end at afvise TV iPads og vælge pærer.

Når børnene ikke kan lide solbriller, skal du ikke opgive let. Først sæt et eksempel for dig selv, gå ud med solbriller, lav et eksempel for børnene, og prøv at bære solbriller, når du går ud eller kommer på bussen. Du vil opdage, at de snart bliver vant til det og har solbriller som det mest normale i livet.