Flere problemer med ringere børns solbriller

- Jul 20, 2018-

Der er mange ringere børns solbriller på markedet som legetøj. De fleste af dem er plast farvede briller. Processen er ru, transmittans er dårlig, sløret syn kan ikke blokere de ultraviolette stråler. Børns syn og visuel funktion er i udviklingsstadiet. Hvis du bruger sådanne briller, der er af dårlig kvalitet og ikke opfylder de optiske krav, vil det øge byrden af øjet justering og påvirke den normale udvikling af visuelle funktion.

1. den UV blokering er ikke nok til at beskytte øjnene;

2. farven er for dybt, lystransmissionskoefficient i normalt lys er ikke nok, hvilket resulterer i begrænset vision udvikling og eye træthed;

3. den linse stil, vægt og figur design er fattige;

4. linsen styrke, utilstrækkelig slagfasthed, let at bryde, stikkende børn;

5. rammen er ikke bløde nok, det er ikke elastisk ring type, det er ikke behageligt at bære og det er let at putte.

American Academy of oftalmologi angiver ikke et minimum aldersgrænse for brug af solbriller. Pediatrics anbefaler, at spædbørn og småbørn med mere end seks måneder bære kompatibel solbriller for at beskytte deres øjne. Derfor er tilstanden korrekt sun beskyttelse for små babyer solhat + børnespecifikke solbriller. .

Hvordan man vælger børns solbriller

1. Vælg en linse at blokke 99 til 100% af UV-stråler (UVA og UVB).

2. Vælg solbriller med høj lystransmissionskoefficient. Afhængigt af barnets visuelle udvikling behov og vifte af børns brug, anbefales det at børn vælger solbriller med høj lystransmissionskoefficient, det vil sige, vælge lys-farvede solbriller og parasoller.

3. Vælg linse med polariserede funktion. Almindelige solbriller beskytte øjnene mod UV-skader; polariserede linser har polariseret egenskaber, der helt blokerer blænding forårsaget af forskellige faktorer såsom spredning, bøjning og refleksion, men påvirker ikke overførsel af synligt lys. Beskytte funktionen af øjet.

4. Vælg en materiale-safe solbriller. På grund af børnenes aktive karakter og fattige selvkontrol evne er muligheden for ulykker endnu større. Derfor bør børns solbriller har anti-shock ydeevne og reducere sikkerhedsrisici for at forhindre ulykker. Skade øjnene.

5. børns solbriller linser bør ikke være for mørkt, ikke egnet til candy farve, kan du vælge brun eller grå. Grå linser giver en mere naturlig visuel kvalitet, mens brune linser hjælpe bortfiltrere lys, der er til skade for øjet sundhed.

6. Vælg en ramme, der er blød og elastisk og det ikke glider let. Størrelse og vægt er passende, og undertrykker ikke de tre nerver.

7. linsen er fortrinsvis TAC materiale, og glaslinse er ikke tilladt! TAC linser har gode optiske egenskaber, højstyrke overflade ridser modstand, effekt modstand og gennemsigtighed, let at skrumpe, stabil polariserende PVA film vedhæftning.

8. køber solbriller, Husk at kigge på standarderne ifølge produkter fra forskellige lande. Australien AS / NZS 1067:2003, amerikanske ANSI Z80.3-2001, europæisk EN 1836:2005, Kina National Standard QB 2457-1999.