Vær opmærksom på følgende spørgsmål, når du vælger børns solbriller

- Jul 20, 2018-

1, anti-drop, justerbar elastik

Det er svært at bringe solbrillerne til barnets overflade med succes. Hvis du ikke trækker det, kan du trække det ned, selvom du ikke trækker det. Du kan vælge at have ekstra stropper for at forhindre brillerne i at glide, og du kan justere tætningen, så solbrillerne passer så meget som muligt på ansigtet.

2, størrelsen er velegnet til baby ansigtsbredde

Størrelsen af brillerne er meget vigtig. For små børn vil føle sig ubehagelige, for store og ustabile, og vil øge belastningen til næsebroen. Hvis du skal til butikken for at købe, skal du lade børnene prøve det. Hvis du køber den online, har forskellige solbriller forskellige modeller og størrelser. Du skal konsultere kundeservice omhyggeligt.

3, det samme lys, linsen er større og bedre

Linsen er for lille, og skyggen er ikke stærk nok. Når barnet ser op, vil det blive stimuleret af det stærke lys for øjnene. Selvfølgelig vil vægten af de overdimensionerede solbriller stige tilsvarende. I tilfælde af samme vægt er det naturligt at købe en linse, der er bredere og bredere.

4. Vil du købe polariserede linser?

Nogle børns solbriller er polariserede linser. Hvad er en polariseret linse? Selv ved blokering af ultraviolette stråler kan det også filtrere de fleste højdepunkter eller reflekteret lys af genstande som vand, glas og andet reflekteret lys, hvilket kan forhindre svimmelhed og gøre synsfeltet tydeligere.

Prisen på polarisatorer er dyrere end almindelige solbriller. Den daglige udendørs aktiviteter af små babyer er generelt steder som parker og samfund. Almindelige 100% anti-UV spejle kan anvendes. Hvis børn ofte går i sne eller blænding af stranden, overvej at købe en polarisator.

5. Børn med øjenlidelser

Børn med øjenlidelser kan konsultere en professionel øjenlæge, hvis de kan bære solbriller. Hvis barnet har myopi, kan du vælge briller til nærsynthed og UV-beskyttelse. Selvfølgelig bør du konsultere en læge, inden du vælger det.