Hvordan man vælger de rigtige børns solbriller

- Jul 20, 2018-

Børn iført solbriller ser sød ud, men der er flere faktorer at overveje, når man vælger solbriller: sikkerhed. Eksponering for sollys i lang tid øger risikoen for grå stær, så børn har brug for et par solbriller for at blokere UV-stråler.

Kvaliteten skal garanteres

Kontroller kvaliteten af solbrillerne før du køber dem. Du kan gøre dette ved at holde solbrillerne, rette dine arme og se på lyset gennem solbrillerne. Ligesom lyset ved vinduet. Ved langsomt at flytte solbrillerne, hvis lyset er mere forvrænget, betyder det, at linsens optiske kvalitet er dårlig.

Bloker UV stråler effektivt

Når du køber, skal du blokere for 99% af UVA- og UVB-stråler, som er meget skadelige for menneskekroppen.

National Standards Institute (ANSI) rating

Når du køber solbriller til dit barn, skal du kontrollere, om du har en "universel" rating, og mellemstore og mørke linser kan bruges udendørs. Det skal også bemærkes, at alternative, specielle formål ikke passer til små børn.

Ensartet tone

Se på linsens farve, de to linser er stort set den samme farve, effekten af solbeskyttelse er den største.

Grå linse

Grå nuancer forvrider ikke farverne. Hvis du ikke har grå, kan du købe nogle grønne. Det er bedst ikke at købe meget mørke linser.

Ovennævnte er nogle grundlæggende udvælgelsesmetoder. Men nogle børn vil have nogle frække og frække, så kig på rammen, når du køber den.

Hvordan man gør børnene vant til at bære solbriller

1. Brug et hovedbøjle til dit barn.

Når barnet har flere bevægelser, kan solbrillerne glide ned. På dette tidspunkt kan du give barnet et specielt designet barns hovedbånd.

2. Lad barnet forsøge

Når du køber solbriller til dit barn, kan du lade dit barn prøve det, så barnet vil øge deres spænding.

3. Du skal gøre et godt eksempel

Hvis du bærer solbriller hele tiden, følger barnet dig.

Hvad hvis barnet stadig har nogle problemer med solbriller? Mamma og far kan ønske, at barnet bærer en hat, helst med en brækkede hat, som også beskytter barnets øjne.