Hvordan vælger man solbriller til dit barn?

- Jul 20, 2018-

Husk følgende 4 kriterier:

1. Kan blokere 99% eller 100% af UV-stråler, herunder UVA og UVB.

Brug af solbriller til børn er at blokere ultraviolette stråler. Denne standard er naturligvis en hård håndtag. UVA er langbølge UV, UVB er mediumbølge UV, begge skal beskyttes, American Academy of Pediatrics anbefaler at børns solbriller blokere evnen til mindst 99% (helst bloker 100%).

For regelmæssige mærker vil standarden blive angivet på emballagen. Hvis du vælger at markere "100% UV" eller "UV400", er de tre produkter absolut ikke tilgængelige.

2, bør glasets materiale være faldende og sikkert.

Forældre ved hvad der sker, når et emne kommer i barnets hånd: smadre, rive, knuse, knuse ... Det ældre barn løber og hopper, klatrer op og ned, stopper ikke, den voksne bærer metalglasbriller tør at bære baby? Hvis glasset går i stykker og ridser barnet og endda sluges, føles det forfærdeligt at tænke på det.

Et par professionelle børns briller, linsen kan ikke være glas, for at bruge et tilstrækkeligt sikkert materiale, slidstærk og faldfast rammen skal også have tilstrækkelig sejhed, kan snoet efter ønske, og der er ikke nogen lille vedhæftning, der er let at falde af.

Jeg kan ikke lide den slags meget fancy solbriller. Især er nogle af dem også udstyret med strass. De er nemme at falde af og sluges af børn. Det er meget usikkert. UV-beskyttelse og sikkerhed er trods alt den første, og de kan ikke forkert placeres.

3, vil linsen ikke forvride billeddannelsen

Forældre ser først gennem linserne for at kontrollere om genstandene er normale.

Den specifikke inspektionsmetode er: Hold solbrillerne, rette armene, se lige linje eller vinkel gennem linsen, såsom dørkarmen, gulvlinjen osv., Bevæg langsomt solbrillerne, bevæg dig op og ned i alle retninger , hvis linjerne er snoet eller skævt, hvilket indikerer at linsen ikke er kvalificeret.

4, gennem EU-CE-certificering eller anden autoritativ certificering.

Solbriller har strenge industristandarder: Kinas standard QB 2457-1999, international standard ISO 12312, Australien AS / NZS, US ANSI Z80.3-2001.