Hvordan man vælger solbriller i henhold til ansigtsform

- Jul 20, 2018-

Faces er født, og medmindre det er kosmetisk, er det svært at ændre. Men hvis du ikke er tilfreds med dit ansigt, kan du ikke vælge et par egnede briller. Briller, der passer til din stil og temperament, kan gøre ansigtet ser almindeligt og magisk ud. Og hvis du bærer et par solbriller, hvad enten det er polariserede solbriller eller myopi solbriller, udover at være cool og stilfuld, er det vigtigste, at det kan beskytte øjnene under stærkt lys. Hvad er solbrillerne til forskellige ansigtstyper? Hvad er solbriller mærkerne? Hvordan vælger du en passende solbriller ifølge dit ansigt? Se på introduktionen nedenfor.

Solbriller til runde ansigter

Runde ansigter er ikke egnede til at bære runde eller vinklede solbriller. Runde ramme, runde øreringe eller kam hår baglæns vil lægge vægt på ansigtets fedt og mangel på kontrast. Derfor er det nødvendigt at vælge en bred firkantet ramme, og undgå runde, lyse eller naive modeller. Passende hår stil kan gøre det runde ansigt ser elliptisk. Det kan opdele håret på siden og kamme panden. Samtidig kan håret dækkes på kinden for at dække rund crepe. Beaded øreringe, beaded kæder og rund hals beklædninger er ikke matchet med det runde ansigt. Det bedste valg er en lang halskæde eller en V-hals krave.

Solbriller til hjerteformede ansigter

Denne type ansigt har normalt en skarp hæk og en bred pande. Solbriller, der er for store eller for tykke, vil gøre kontouren af ansigtet bredere og den nederste haklinie vises skarpere. Undgå derfor at bære rammen, der vippes op på begge sider. Fordi dette kun vil understrege skarpheden af squat. Det hjerteformede ansigt skal bæres med lette og polygonale solbriller, der passer til ansigtets konturer.

Solbriller til firkantede ansigter

Firkantet ansigt giver en hård følelse, idet man undgår valg af solbriller med firkantede rammer, mens den store runde ramme gør konturen mere smidig. De runde solbriller, som firkantet ansigt skulle bære, rammesiden skal være bred, og de linjer, der kan udtrykke storheden, de smalle og delikate solbriller, når det passer til aspektet, vil det se meget lille ud og ikke matche. . Udover solbriller, hvis firkantet ansigt er udstyret med en højhåret frisure, det ser slank ud, og hvis håret er dækket af kinder og nedre kinder, kan den firkantede twist line være visuelt smal. Derudover vil bære runde eller svingende øreringe også gøre opmærksom på kinderne, og det firkantede ansigt vil se slank ud.

Solbriller til elliptiske ansigter

Det elliptiske ansigt er bedst egnet til at bære bredformede solbriller, hvilket gør ansigtet til at se bredt ud og reducere ansigtets længde. Tynd metalramme eller rammeløse solbriller bør ikke bæres. Combs med pels hår stil, kan også forkorte længden af ansigtet, men også gøre panden se bredere. V-hals stil beklædningsgenstande, lange og svingende øreringe og lange halskæder vil kun yderligere forme formen, men korte perlekæder, rund halsbeklædningsgenstande og passende solbriller vil gøre det lange ovale look. Going rounder og tilføje skønhed.

Solbriller egnet til inverterede trekant ansigter

Briller med tykkere rammer, mørkere farver og en lidt bredere sidebredde skal bruges til at justere forholdet mellem de øverste og nederste sider, hvilket giver en visuelt harmonisk følelse.

Solbriller til abrikos ansigt

Det er egnet til at bruge briller med lysere farve, tynd metalramme eller rammeløse glas for at reducere vægten over ansigtet, for ikke at gøre den øvre halvdel af ansigtet bredere.

Velegnet til små ansigts solbriller

Velegnet til at bære tynde rammer eller rimløse briller, vælg den elegante blå, lilla, lysebrune og andre linsefarver, der vil være uventede resultater.