Bruger solbriller på dit syn?

- Jul 20, 2018-

Øjet er den mest følsomme del af ultraviolet lys. Hvis det udsættes for solen og ikke gør nogen solbeskyttelse, vil øjet absorbere ultraviolet lys med forskellige bølgelængder, hvilket vil medføre synstab og forårsage ultraviolet conjunctivitis. Derfor kan KO solbriller vise sig at blive et must-have element til fashionable MM, og det er blevet et våben for børn at beskytte deres vision. Men denne slags solbriller, der har fået stor effekt, selv efter at have slidt det, får børnens syn til at falde! Bare chokeret og græd.

Hvis du bærer en række uklassificerede solbriller, vil det ikke kun påvirke børns syn, men også fremkalde nogle øjenlidelser.

Hvis du bruger et antal solbriller, kan det påvirke dit barns syn og det kan medføre, at dit barns syn blur eller symptomer på visuel træthed. Faktisk kan solbriller med ukvalificeret kvalitet få dit barns syn til at falde efter at have slidt.

Børn bærer ukvalificerede solbriller, og eleverne bliver større, fordi linserne er blokerede, så lysstyrken i øjnene øges. Men fordi UV-projektionsforholdet er højere end synligt lys, kan det forårsage alvorlig skade på børns øjne, hvilket fører til sygdomme som keratitis og katarakt.

Når forældre hjælper deres børn til at købe solbriller, er det bedst at vælge big-name, pålidelige kvalitets solbriller. Når du vælger, skal du tage et ret referenceobjekt som standard og langsomt flytte positionen efter at du har lagt på brillerne. Hvis en lige genstand er bøjet, bør sådanne solbriller ikke bæres af barnet.

Hvor gammel er barnet at bære solbriller

Brug solbriller til børn, men du kan ikke huske, ikke engang vælge solbriller. Derudover anbefales det, at børnene forbliver indendørs for at beskytte deres øjne og forhindre varmeslag, hvis udetemperaturen er forholdsvis høj. Sig, hvor gammel et barn kan bære solbriller?

Nu i august er det toppen af turismen. Nogle forældre vil tage deres børn ud for at spille. For at blokere blændingen kan de bære solbriller til deres børn. Måske forældre vil fodre dem for at gøre dem mere seje og bære dem. solbriller.

Dog er børn under 7 år ikke egnet til at bære solbriller. Børn i alderen 3-6 er en kritisk periode med visuel udvikling. Brug af solbriller på dette tidspunkt kan påvirke visuel klarhed, så forældre anbefales at bære solbriller, når de er 7 år gamle. I den voldsomme udendørs sol kan du heller ikke bære solbriller i mere end 4 timer.