Kan børn bære solbriller indendørs?

- Jul 20, 2018-

Måske tror du, at jo mørkere solbrillens farve, solskinningen bliver bedre. Men at vælge mørke solbriller er risikabelt, og hvis du ikke har UV-blokerende solbriller, gør det ondt i dine øjne. Derudover er børn ikke egnede til at bære mørke solbriller indendørs.

Børn må ikke bære mørke solbriller indendørs, ellers vil det skade øjnene.

Da øjnene forstørrer eleven i et mørkt miljø, vil flere ultraviolette stråler blive injiceret i øjnene, hvilket vil forårsage større skade på barnets øjne. Desuden er røde og orange linser ikke egnede til solbriller. Røde linser har den værste UV-absorption. Det er bedst at vælge medium-density polariserede linser af høj kvalitet, såsom grøn, grå og brun.

Sådan køber du børns solbriller

Når barnet er 7 år gammelt, kan han bære solbriller, når han går ud, men hvordan man vælger solbriller, der har UV-beskyttelse og vil ikke skade dine øjne? Lad os komme se ud.

1. Vælg solbriller med "UV400" logoet. UV-bølgelængden er under 400 nm. Dette mærke indikerer, at det kan modstå UV-stråler.

2. Vælg solbriller med "bloker alle UV" -logoer.

3, linsen passer til grå, brune og grønne linser. Farven på solbrillens linse er generelt middeldybde.

4. Sæt solbrillerne foran dine øjne, observer det oprindelige mål gennem linsen, flyt solbrillerne op og ned, og målobjektet vil ikke svinge og deformere.

5, linsen skal være glat, ingen krusninger, ingen fejl, ingen blærer, ingen slidmærker.