Kan børns solbriller blive brugt til børn?

- Jul 20, 2018-

Udover det varme vejr, køligt slid og solbeskyttelse i gaderne, bringer en sommer mennesker sammen. Blandt dem er solbriller valg af mange mennesker. Nogle mennesker har solbriller til konkav form, og nogle mennesker bærer solbriller for at modstå den uhyggelige sol. Så hvad med børn? Kan børn bære forskellige legetøjsbriller på markedet? Er det skadeligt? Nedenfor vores eksperter for alle at svare.

Eksperter anbefaler: Brug ikke børns legetøjssolbriller til børn. Fordi legetøjsbriller er for det meste plastfarvede briller, er processen ikke kun grov, men også lysgennemstrømningen er dårlig, men også sløret, kan ikke blokere ultraviolette stråler, selv om det ser ud til at have de samme brune linser. Denne slags solbriller kan ikke kun beskytte øjnene, men vil øge byrden for justering af barnets øjne, påvirke den normale udvikling af den visuelle funktion, forårsage visuel træthed, forårsage nærsynethed, amblyopi og så videre.

For at vælge en polariseret linse, og farven på objektivet er fortrinsvis grå eller røget, skal du ikke vælge nogle "tidevands" farveobjekter, som f.eks. Gule eller røde linser.

Ifølge eksperter er barnets udviklingsstadium stabilt ved 4 år, så vælg ikke farvede linser. Børns amblyopi påvirker ikke kun børns læring og liv. Alvorligt påvirker barnets fremtid.

Derfor, hvis du kun bærer børns solbriller af hensyn til godt udseende, er der ikke behov for det. Og hvis det er på grund af særlige lejligheder eller omstændigheder at bære børns solbriller til børn, skal du være opmærksom på fem punkter:

01 | Børn er ikke lette at have solbriller i lang tid under stærkt sollys eller specielle behov, på kort tid;

02 | Børne solbriller objektiv er bedst at vælge harpiks, pc og andre skadelige materialer, fordi mange frække børn er nemme at falde eller kollideres, hvis barnets solbriller er skrøbeligt, er det nemt at gøre barnet skadet;

03 | Børns solbriller objektiv skal sikre, at den effektivt kan forhindre ultraviolet stråling. Det er bedst at vælge et produkt med 100% UV-beskyttelse på etiketten;

04 | Børne solbriller bør også være opmærksomme på valget af farve. Generelt er mørkegrå foretrukket, fordi de medfører den mindste farveforvrængning og den bedste farvesans, og forsøger at undgå at vælge gule eller røde linser.

05 | For at købe børns solbriller, skal du vælge en formel måde og et almindeligt mærke, fordi mange underlegen solbriller er let at forårsage skade på dit barns øjne.